vanløse.kontorlokaler-kbh.dk: Kontor i Vanløse

Kontor i Vanløse


Vanløse er en del af København og ligger mod vest i Københavns Kommune. Kvarteret Grøndal er også en del af Vanløse som grænser op til Frederiksberg og Rødovre. Mellem Vanløse og Rødovre dansker Damhussøen og Damhusengen også en linje, som mod syd grænser op til Valby. I Vanløse er der også en række transportmuligheder, alt fra S-tog stationer til metro-stationer heriblandt Vanløse Station og Islev Station. Metroen i Vanløse er endestation for begge københavnske metrolinjer med en varighed op til andet minut kører linjerne M1 og M2 til Vestamger og Lufthavenen. Metroen kører døgnet rundt, hvilket også gør det nemt for bedre erhvervsdrivende, virksomheder og ikke mindst studerende at komme frem og tilbage. 

I dag er Vanløse også kendt for Jernbane Allé ved Metroen som med Vanløse Torv huser både Vanløse Kulturhus og Bibliotek, Vanløse Biograf, butikker, restauranter og meget mere. 

 

Kontorlokaler

Der findes mange forskellige former for kontor til leje:

- Kontorfællesskab: din virksomhed deler kontor med andre virksomheder. Denne type kontorlejemål bruges som regel kun af helt små virksomheder med 1-5 medarbejdere
- Kontorhotel: din virksomhed lejer kontor hos en professionel udbyder, der er specialiseret i at sørge for at alt i dit kontorlejemål fungerer, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning. Denne type kontorlejemål bruges både af helt små og temmeligt store virksomheder - fra 1 til 200 medarbejdere .
- Almindelige kontorlejemål: Din virksomhed har sine egne lokaler og sørger selv for rengøring, telefonsystem, internet, server, kantine, alarm/sikkerhedssystem, opbevaringsplads osv. Denne type kontor til leje er almindelig for virksomheder fra 5-10 medarbejdere og opefter
- Kontordomicil: Sådan betegnes den type kontorlejemål, hvor en virksomhed fylder hele bygningen. Ikke sjældent ejer virksomheden hele bygningen, men det er mest almindeligt at lokalerne lejes af et ejendomsselskab.


 

Søger du kontorlokaler til leje?

Så er du kommet til det rette sted. Klik på linksene i højre side for at gennemse de mange ledige kontorlokaler på markedet netop nu, og for at oprette en søgeagent hver gang der kommer et nyt kontor til leje i dit område.