vanløse.kontorlokaler-kbh.dk: Kontor i Jyllingevej

Kontor i Jyllingevej

Jyllingevej er tæt på Vanløse Station med bus-, tog- og metroforbindelser med kun 1 kilometer fra vejen. Tæt udsigt til Damhusengen, der sammen med Damhussøen må være Vanløses mest eftertragtede grønne område. Derudover er det også tæt på Frederiksberg Have og Søndermarken. Her er de bedste muligheder for ugentlige løbeture, cykelture eller hundeluftning osv. Der er kort afstand til centrum hvor man bl.a. finder Vanløse Bio, specialbutikker og hyggelige cafeer. 

 

 

Kontorlokaler

Der findes mange forskellige former for kontor til leje:

- Kontorfællesskab: din virksomhed deler kontor med andre virksomheder. Denne type kontorlejemål bruges som regel kun af helt små virksomheder med 1-5 medarbejdere
- Kontorhotel: din virksomhed lejer kontor hos en professionel udbyder, der er specialiseret i at sørge for at alt i dit kontorlejemål fungerer, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning. Denne type kontorlejemål bruges både af helt små og temmeligt store virksomheder - fra 1 til 200 medarbejdere .
- Almindelige kontorlejemål: Din virksomhed har sine egne lokaler og sørger selv for rengøring, telefonsystem, internet, server, kantine, alarm/sikkerhedssystem, opbevaringsplads osv. Denne type kontor til leje er almindelig for virksomheder fra 5-10 medarbejdere og opefter
- Kontordomicil: Sådan betegnes den type kontorlejemål, hvor en virksomhed fylder hele bygningen. Ikke sjældent ejer virksomheden hele bygningen, men det er mest almindeligt at lokalerne lejes af et ejendomsselskab.


 

Søger du kontorlokaler til leje?

Så er du kommet til det rette sted. Klik på linksene i højre side for at gennemse de mange ledige kontorlokaler på markedet netop nu, og for at oprette en søgeagent hver gang der kommer et nyt kontor til leje i dit område.